Receptai

Šį receptą patalpino
Virtuvės fėja
Kiti šio šefo receptai

Mano nuomonė apie receptą

Mano įvertinimas*

Moliūgų pyragas

10 Lt apie 1 h. 55 min.
Ingredientai Porcijų skaičius Perskaičiuoti
Sviestas 100 g
Moliūgai 1.5 kg
Cukrus 100 g
Kvietiniai miltai 180 g
Citrinų žievelė 0.5 arbat. šaukštel.
Cukrus 20 g
Citrinų žievelės 0.5 arbat. šaukštel.
Kiaušiniai 3 vnt.
Kiaušiniai 1 vnt.
Vanilinis cukrus 1 arbat. šaukštel.
Druska žiups.
Maltas cinamonas 0.5 arbat. šaukštel.
Cukrus (pabarstyti) 1 arbat. šaukštel.


Paruošimas
1 Miltus trinkite su kambario temperatūros sviestu, kol pasidarys trupiniai. Tada įmuškite kiaušinį, berkite cukraus, druskos, citrinos žievelę ir minkykite, kol tešla taps lygi ir vientisa.
2 Suformuokite tešlos rutulį, įvyniokite jį į maistinę plėvelę ir palikite 3 valandoms šaldytuve, kad tešla sustingtų.
3 Kai tešla sustings, iškočiokite blyną, didesnį negu Jūsų kepimo forma. Geriausiai šiam pyragui tiks apvali, maždaug 5 cm aukščio kepimo forma.
4 Blyną taip klokite į kepimo formą, kad padengtų dugną ir šonus ir suformuotų tešlos krepšelį. Tešlą gerai prispauskite, kraštus užlenkite į kitą pusę, visą paviršių subadykite šakute.
5 Ant tešlos klokite foliją ir pripilkite sausų žirnių arba pupelių. Kepkite 180 laipsnių karščio orkaitėje 15 minučių. Foliją su žirniais nuimkite, o tešlos krepšelį palikite atvėsti.
6 Moliūgus nulupkite ir pašalinkite sėklas. Minkštimą supjaustykite 3 x 3 cm dydžio kubeliais, sudėkite ant skardos ir kepkite 180 laipsnių karščio orkaitėje apie 50 minučių, kol moliūgai suminkštės, bet nebus apskrudę.
7 Iškepusius moliūgus nusunkite, dar galite šiek tiek spustelti, kad išbėgtų kuo daugiau skysčio, ir palikite ataušti.
8 Atskirkite trynius nuo baltymų. Baltymus suplakite iki standžių putų.
9 Atvėsusius moliūgus sugrūskite, įleiskite kiaušinių trynius, berkite cukrų, vanilinį cukrų, citrinų žieveles ir išmaišykite. Tada atsargiai įmaišykite plaktus baltymus.
10 Moliūgų masę supilkite į tešlos krepšelį, statykite į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 35 minutes. Ištraukite, apibarstykite cinamonu ir cukrumi ir dar kepkite 5 minutes.
 

KOMENTARAI (42)

  • virtuvės fėja
    2009-10-15 14:26:28
    oi aciu aciu uz pagyras...vakar iskepiau pyraga kolegoms i darbuka, tik dariau su traskia plutele, o kita tau rytoj pavaisinti :) lauksiu... :)
  • Agne
    2009-10-15 18:06:51
    As savaitgali kepsiu sita pyraga, nes paziurejus net seile nutyso :)
  • virtuvės fėja
    2009-10-15 21:07:04
    na va...nunesiau kolektyvui tai isgraibe visa pyraga...neliko ne gabaliuko...pagal Lino rekomendacijas kepiau ~5cm., aukscio kepimo formoje ir jau pagal savo nuoziura sutarkavau nago dydzio imbiero gabaliuka...tai bendras rezultatas gavosi nerealus.... kitaip tariant-super. Jeigu imsit didele ir auksta kepimo forma dekite visko daugiau t.y. 1,5 kg., moliugo, 200 sviesto, 4 kiausiniai ir daugiau cukraus :) galite meginti daryti traskia plutele, pabaigoje uzberkite cukraus pudros nemazai ir pakiskite keletui minuciu po griliumi...skanu, bet kitaip :) dar galima uzdeti obuoliu ziedelius ir uzberti labai daug cinamono ir cukraus..irgi suuuper :) Dar bandziau su sloksniuota tesla gaunasi taip pat labai skaniai...bet si varianta siulyciau po visu ismegintu, kai igusit su tesla dirbti :) ZODZIU FANTAZUOKITE IR PAMATYSITE, KAD MOLIUGAS NERA TOKIA "BAISI" DARZOVE :))))
  • virtuvės fėja
    2009-10-15 21:08:04
    ACIU AGNYTE, TIKIUOSI PAVYKS PIRMASIS PYRAGO KEPIMAS :)
  • naujininkai
    2009-10-16 08:14:30
    laima labai labai skanu
  • inga a
    2009-10-16 13:19:40
    Laba, savaitgali kepsiu moliugini pyraga, nors moliugas ir nelabai patinka, bet itikinote,si karta irgi nepirksiu parduotuveje, nes kelis paskutinius kartus nusivyliau, tiesiog sugadinta prekine isvaizda, net nesinori pirkti. Manau tikrai laimesit ir pateksit i superfinala. Sekmes!!!
  • virtuvės fėja
    2009-10-16 13:36:13
    aciu aciu uz palaikyma ir padrasinimus :) labai smagu girdeti gera zodi.
  • 1juraciukas
    2009-10-16 14:40:39
    Prisiauginau moliugu daugybe, nes turiu maziuka vaikiuka. Bet persistengiau. iki siol sukau galva kaip cia juos protingai panaudojus. Pamaciau si recepta ir puoliau isbandyti. Na...tikrai skanu. Valge visa musu seima, net dicke dukrele, kuri isvis pyragu neragauja. O namai kvepejo ... Aciu uz si nuostabu recepta.
  • edila
    2009-10-16 19:13:52
    Negaliu suprast zmoniu , kurie sako, kad moliugai neskanu ..jie dar jo neatrado . Siemet as ju prisiauginau sodyboj ir stengiuosi , kuo daugiau itraukti i seimos meniu, dabar pameginsiu ir si pyraga.
  • Jusa
    2009-10-16 19:48:02
    Kepėm. Nepatiko visai šeimai ir tetai kuri didelė moliūgų fanė.
  • virtuvės fėja
    2009-10-16 23:29:09
    EDILA ir 1JURACIUKAS>>>>>aciu labai...dziaugiuosi, kad patiko :) Nuostabu :)Kai kepiniais, cinamonu ir kitais aromatais pakvimpa namai...kai seima gali susesti prie potietes stalo,isgerti gardzios arbatos su siltu kaip saule pyrago gabaleliu... P.S. From JUSA: Na ka gi labai gaila, kad nepatiko, o gal tiesiog nepavyko receptukas.Nes is tiesu pirma karta kepant ne visuomet pavyksta iskepti krepseli. Yra zmoniu kurie megsta moliugus, yra kurie nemegsta, yra kurie net nesuprato is ko yra idaras pagamintas , yra kurie pyraga vertino 10 balu is 10, taciau yra vienas dalykas,as niekuomet nesistengiau kazkam itikti ar patikti esu tokia kokia esu ir gaminu tai kas man yra miela, o ne kazkam. Nepatiko tai nepatiko, gal patiks kiti pyragiukai pateikti IKi tiklalapyje. Manau, kad jeigu mano sitas receptukas butu buves patalpintas ne kaip TV Jus net nebutumete varginusi(-esis) jo pakomentuoti :)bet aciu ir uz negatyvu vertinima, malonu isgirsti ir tokius :) SEKMES vertinant ir atrandant tinkancius patiekalus.
  • Niamniam
    2009-10-16 23:35:23
    Zinote, spurgytes ir as galiu iskepti... o toki pyraga, verta didziausiu pagyru ir reikalaujancio manau profesionalaus zmogaus, issikeps ne kiekvienas.. O, skaiciau kazkam nepavyko.... nieko tokio, buna, pirmas kartas buna prisviles... Sekmes Tau, Gintare... vien matyti kaip tu sukiesi virtuveje, klausytis Tavo ideju, patarimu ir pasiekimu!!!!! yra nuostabu... Dekui uz pyraga dar karta... bandysiu ir as savaitgali issikepti, jei ka, skambinsiu Tau.
  • virtuvės fėja
    2009-10-17 23:48:44
    oi na aciu labai malonu:) bet kaip minejau esu kokia esu, esu daznai siek tiek tiesmuka, bet ne dviveidiska, visada patariu su malonumu ir noru...o ne, kad kazkam itikti :) zodziu kas mane zino, pazysta-supranta...kam nepatikau, to ir nesiekiau :) o jeigu kazkas paciam kepejui nepavyksta nereikia kaltinti recepto...nes blogu receptu nera. Bet paprastai blogam kepejui ir receptas blogas buna :)))) Kad ir tos pacios spurgytes "pinigeliai", manau Jovita susijaudino ir kazko idejo per daug ar per mazai, todel laidoje gavosi sausokos...taciau manau namuose jos gaunasi skanios ir minkstos, taciau cia yra zaidimas ir nieko cia baisaus neatsitiko is tikro...nereikia sureiksinti, tai tik zaidimas ir tiek.Ne pasaulio pabaiga, kad nepatekai zaisti toliau, bet manau galima meginti vel sudalyvauti, jeigu nera uzgauta savimeile ir is tiesu bandyti irodyti, kad esi to verta...galbut atsakingiau parenkant receptukus. Cia mano asmenine nuomone...nes receptai buna geri visi, tik mes patys daznai idedam tai sio tai ano, tai per daug tai per mazai...o juk retas kuris pasako, kad as vat apsizioplinau ir idejau kazko per daug ar per mazai...dazniausiai kaltiname recepta...taciau nepamirskime, kad SAVIKRITIKA VERCIA MUS TOBULETI.TODEL GAL NEKELKIME SAVES ANT PJEDESTALO, O VERTINKIME SAVE KRITISKIAU, TADA NEBUS TAIP SKAUDA NUKRISTI. DAR KARTA SEKMES EKSPERIMENTUOJANT VIRTUVEJE.BUCKIAI :)
  • Jovitele
    2009-10-18 11:19:20
    Taip, Gintarė teisi. Visi turime virtuvėje būti išradingi. Tapatį receptą duok dešimčiai žmonių ir jie patiekalą visi gali pagaminti skirtingai. Tad Gintare, iš tiesų esu už Tave, kaip už virtuvės fėja. Dėjau minusiuką konkrečiai moliūgų pyragui,o ne galvodama tai kaip jis atrodytu jei aš moliūgus pakeisiu kažkuom, nes moliūgai manęs nesužavėjo, tuo pačiu tikėjau, kad Tu išeisi į finalą ir dabar tikiu Tavo sėkme, Tu verta patekti į super finalą. Sėkmės Tau!!!
  • virtuvės fėja
    2009-10-18 16:33:56
    jetau rasiau rasiau ir dingo mano komentaras ech... JOVITELE, aciu tau...malonu isgirsti Tavo nuomone :) Is tiesu juk, mes pateikem tris receptus is ju isrinko viena, ir dazniausiai kaip buna...kad isrenka ta kuri davei "ant" durniaus :) mano specifinis kuri ne visi megsta t.y. ne vsi megsta moliugus...o trapios teslos krepselis jis priimtinas visiems :)taciau galima keisti idara tuo paciu principu tik deti obuolius,kriauses, varske ir t.t. pagal skoni...kas ka megsta. Mano receptas yra issukis man...klausit kodel? o gi todel, kad niekas juo neprekiavo, Lietuvoje retas kepinys, nors darzove juk auga musyse :)...dar aisku issukis ir prekybos centrui. Taciau man yra svarbiausia ne laimeti, o dalyvauti...t.y. zaidimas ir tik tiek. As gaminu daug ir visko kasdien...zinau ka galiu ko ne...kur reikia patarimu kur yra vietos tobuleti, kur reikia pasispausti, zinau ir klausau , kad reikia patarimu ir nuomone isklausyti Lino ar kazkieno kito tai yra svarbu...tada bandai eksperimentuoji ir ziuri kas gaunasi...ir zinoma tobuleji tu ir tobuleja tavo kulinariniai sugebejimai :) Sekmes Tau...aciu.
  • Toma
    2009-10-18 19:51:31
    Na ką šiandien kepiau tavąjį pyragą,kur kepei virtuvėje Vilniuje :) Žinok gavosi nuostabus,padą dariau kaip ir tu,o įdarą dariau iš obuolių ir kriaušių ir vaisius sumaišiau su morenginiu plakiniu (t.y.baltymai ir cukrus) gavosi labai skaniai,visi namie pirštus laižėsi ;) Improvizacija įvykdyta nuostabiai :) Kaip ir penktadienį sakiau,pyragas skanus,o dabar kaip pati išsikepiau su kitu įdaru pateisinu savo pasakymą kad labai labai skanu ;)
  • virtuvės fėja
    2009-10-18 21:59:14
    Oi kaip smagu. SUPER!Dziaugiuosi, kad pameginai u kitu idaru, nes jeigu moliugai ne prie sirdies tai kam save versti juos valgyti, nebent is idomumo. O dabar pagalvojau, jeigu baltymus palkei su cukrumi, tai i obuolius dejai gerokai maziau cukraus? O tesla gera labai, tik ja reikia ismopkti "suvaldyti" ir aisku gali neiseiti pirma karta...taciau "kantrybe dorybe" ir savikritika bei meginimas darir dar nenuleidziant ranku tai -kelias i tobulejima :) Liuks...smagu girdeti, kad nesigaili del penktadienio balso :) ir kad tau jis patiko kitu idaru. reikejo nuposkinti ir parodyti kas gavosi :)dar karta ACIU.
  • Toma
    2009-10-19 09:41:45
    Na as del savo balso tikrai nesigailiu,nes kai ir ragavau tavo pyrago per filmavima sakiau,jog man skanu tik cia mano beda kad nemegstu moliugu,bet is esmes kai padejau pliusuka,paaiskinau jog as jei pakeisciau idara butu labai labai skanu,viska teisingai pasakiau ir nei del vieno zodzio nesigailiu,nes man pyrago tesla skani,truputuka as daugiau i tesla cukriuko idejau,nes megstu saldziau,bet siaip gavosi puikiai, jo i obuoliukus dejau maziau cukraus,nes sita morengine mase buvo saldi,na nieko nespejau vakar nufotkintinti,bet cia tikrai ne paskutini karta kepiau si pyraga,dabar kai kepsiu butinai nufotografuosiu ir cia idesiu :) virtuveje gaminant isties visi mes maziau ar daugiau darome klaidu,ir tai yra normalu,svarbiausia moketi pripazinti savo klaidas ir jas taisyti,bei nenuleisti ranku.:)Tarkim as visad maniau,jog baltymus nuo trynio moku atskirti,bet va per filmavima susijaudinau ir priveliau klaidu,bet klaidos yra gerai,tarkim niekad nebijau pripazinti klaidu,kartais sakyciau jos netgi gerai,kai po to gauni pamoku,tik kaip ir sakiau svarbiausia ko sieki ta ir datyi,o jei nepavyksta kas ir niekad nenuleisti ranku ir vel dar ir dar karta daryti,kad tik galutinis rezultatas butu geras :)
  • inga a
    2009-10-19 12:23:31
    Na iskepiau savaitgali pyraga, man patiko ir manau pavyko, gal itk idaras truputi dregnas, ir kolegem darbe patiko:)))
  • virtuvės fėja
    2009-10-19 14:01:19
    teisingai. Aciu dar dar karteli Tau Toma ir Aciu Ingai uz gera zodi. Del idaro tai reikia geriau nusunkti...taciau as kai kepu anytai nusunkiu maziau, nes jai daug skaniau slapesnis, na cia kaip kas megsta. Siandien buvo prezentacija, tai nupirko nemazai...ACIU JIEMS. Tik mano tikslas neparduoti daugiau, o kad kuo daugiau zmoniu paragautu ir suzinotu apie moliugo nauda musu organizmui. Pirktu naturalius pyragus ir kitus gainius, o ne atveztinius su visokiais priedais ir pan.,ACIU ACIU ACIU.
  • Toma
    2009-10-19 19:30:38
    Nera uz ka Gintare ;)
  • alyva
    2009-10-22 09:59:12
    Tikrai skanu, ypa2 6iltas su ledais
  • virtuvės fėja
    2009-10-22 22:21:42
    ai...kas is to, kad skanus jeigu draugai vazineja po mieta ir iesko kur pirkti, nes parduotuves mazai issikepa ir nebeturi, o zmones teiraujasi :(
  • Jovitele
    2009-10-23 12:51:53
    Jo, liudna, bet tai tiesa. As taip pat tris dienas Siauliuose ieskojau ir nei vieno negavau nusipirkti, nei moliugu pyrago, nei saldziu aviziniu traskuciu. Nesamone :( O taip norejau palaikyti Gintare :(
  • Toma
    2009-10-23 18:06:02
    Na nežinau kaip Jovitėle tu neradai šių gaminių,prie mano namų Gardino g. 2 vakar net vėlai vakare buvo tiek mano sausainukų, tiek Gintarės pyrago,net pati pirkausi pyragą,nes turėjau svečių,tad nesakyk,kad nebuvo prekyboje nes čia yra melas,o dabar sakai jog tris dienas iš eilės nebuvo,čia išvis jau logikos nebėra :)
  • virtuvės fėja
    2009-10-23 21:10:46
    labukas, na kiek zinai vilniuje ir kaune kai kuriose iki nebuvo mano pyrago, taciau morengu sake buvo daug...kodel taip yra nezinau...bet nesuku sau galvos...tiesiog jeigu taip buvo is tiesu...tai neatidirbta sistema ir tiek. bet taiyra zaidimas ir gyvenimas tuo nepasibaigia, tai tik buvo issukis, nauja patirtis, smagus laikas. O pralaimeti man buvo naturalu, vien tik del kainos, nes morengu kaina ir pyurago gerokai skyresi, o uzsideti man antkaini didesni buvo nesamoninga...todel yra kaip yra ir del to mano gyvenimas nesibaigia...buciau patekusi butu buve labai smagu, nepatekau, na ka gi, vadinasi buvo nelemta. O kas zino mane zino kiek ir ko gaminu, ka galiu ir ka stengiuosi gaminti...megstu issukius, isbandymus, naujus gaminius ir t.t. smagu dievinu tai. Kam patiko mano pyragas dziaugiuosi, kam ne- atleiskit, gal patiks kiti, kuriuos esu idejusi i savo puslapiuka arba keleta i iki.lt Aciu uz palaikyma, uz gera zodi, uz kritika...sekmes gaminant ir eksperimentuojant :) BUKIT SAVO VIRTUVIU FEJOMIS :)
  • inga a
    2009-10-24 13:03:18
    Kad nebuna abieju laimejusiu gaminiu, tai tikrai.Is smalsumo bent jau 3 kartus ieskojau ir sausainiu Vilniuje Jeruzales IKI,tikrai nebuvo, taip kad neaisku kas cia kaltas.....
  • 1juraciukas
    2009-10-24 17:47:58
    Labukas dar karteli. Kadangi pirmaji karta pati moliugu mase man gavosi poskyste...as nutariau nenusunkti moliugu, o tiesiog idejau pora saukstu manu kruopu. Zinokit skonio nepagadino, paciu manu nesijaucia, bet uztat normaliai atsiriekia kaip tikras tortas . Liuks :)
  • virtuvės fėja
    2009-10-24 22:29:34
    oi taigi zinoma, kad nebuna abieju laimejusiu, cia faktas. Viskas oki...as juk neverkiu isikniaubusi i pagalve :)))) turiukruvas darbu ir gyvenimastuo nesibaigia :))) Ne tame reikalas...siaip is esmes kazkas ne taip...gal turetu buti parduoti kilogramai skaiciuojami ar pan., nes pelnas skirsis visada...na cia gal ne mums spresti. O is tiesu tai zinau tikrai, kad kaune ir vilniuje nebuvo daug kur...nieko isgyvensim :))))))kiek zinau daug kuriems dalyviu taipyra buve, deja. Kaip kepiau taip kepu, kaip gyvenau taip ir gyvensiu...juk nieko nenutiko...tik vyksta diskusija su Jumis :))) O del manu kruopu...gali buti...tiesiog as dariau toki varianta, o ju yra be gales, galima manus deti, obuolius kriauses, ananasus ir t.t. ir t.t. tiesiog manu kruopos padaro standeni idara, tik reikia atsargiai deti, kad nepadauginti. Taciau automatiskai toks pasidaro ne toks lengvas ir dietinis...o manai sutraukia dregme kaip isivaizduoju...na reikes pameginti...cia tik mano garsiai isakytos mintys :) aciu :) beje paziurekite ir mano receptu blogspota ir kelis cia ikeltus receptukus...tik nelabai suprantu kodel neprideda prie mano foto bendru mano receptuku, o tik moliugini pyraga :( bet ziuriou laidos dalyviams visiems taip.
  • Simona Gricienė
    2009-10-28 15:56:04
    Labai skanus pyragas, net po 2 pirkdavau IKI, gal todėl kietiems nelikdavo :) Labai gaila, kad nepateko į superfinalą. Reikės pačiai pabandyti pasigaminti. Aš už kad IKI šį pyragą gamintų visada :)
  • virtuvės fėja
    2009-10-30 15:37:32
    oi kaip smagu, aciu :) na ka padarysi...nepatekau tai nepatekau...uz tai dabar siek tiek padedu Tomai su superfinaliniu sedevru :) cia juk tik zaidimas...
  • Žalia Varna
    2009-11-13 00:26:44
    Kažkaip neišėjo... Ar tikrai cukraus į pačią tešlą reikia dėti vos 20g? Labai jau mažai to "krepšelio" gavosi ir visas suplyšinėjo skylutėm...
  • Virtuvės fėja
    2009-11-13 22:34:35
    taip saule cukraus nedaug reikia deti,pagrindinis cukraus kiekis eina i idara, sis krepselis nera labai paprastas, nes tesla traukiasi, todel butina uzlenkti ir gerai prispausti krastus, kad nesusitrauktu i viena guzuliuka...tai itariu pas tave gavosi ne krepselis, o tik pagrindas su vos vos krasteliu :)O cukraus i tesla paprastai daug deti nereikia, ypac kai pats idaras yra saldus...jeigu upas dar nedingo pamegink dar karciuka ir aisku labai gaila, kad nesigavo. Bet manau, goj neprispaudei teslos prie kepimo formos ir gerai neuzlenkei krastu, todel taip ir gavosi...as nededu pupeliu i vidu, nes man ir be ju gaunasi, o jeigu nesigauna ir traukiasi labai tada reikia kepti "akluoju budu" kaip pataria Linas. Juk matei kaip dariau ir video(nors ten nekepiau akluoju budu, tik subadziau sakute) ir kaip recepte parasyta 5 punkte... Siandien su tokiu pat krepseliu kepiau obuoliu pyraga ir uzdejau is cukraus padarytus karamelinius siulus, kuria diena idesiu receptuka cia. man puikiai pavyksta tas krepsiukas, matyt igudusi jau ji daryti tai nesukelia problemu.SEKMES DIDELIAUSIOS.
  • Žalia Varna
    2009-11-24 00:24:22
    Matyt, kad įgudusi :) Dabar taip mąstau, kad galėjo neišeiti, nes tešla prie indo nelipo. Na aš viską kepu silikoninėj formoj, o čia, matyt, reikėjo metalinės, kaip kad video matyti. Ką gi, moliūgo dar turiu, o kai ši daržovė visur tinka, reikės pabandyti iš naujo, o vėliau ir sausainukus kept. Taipogi įdomu :)
  • Virtuvės fėja
    2009-11-25 00:06:20
    tai taip prie silikonines tikrai netinka...ne ne ne...turi gerai prisispausti krasciukas, o pries silikonines to nepadarysi-deja. Na jeigu noro bus pameginsi :) Idomus pacios dienorastis-saunuole :)
  • Raimonda Kociuniene
    2011-10-29 10:18:46
    idomu........
  • nepavyko :(
    2011-11-02 09:46:46
    padas (krepselis) visiskai nepavyko nieko panasaus nebuvo i "krepseli" nes tesla nesamoninga,bet pyraga baigem gamint savo improvizacija.Zodziu arba ismest butu teke vika jei ne improvizacija.
  • ruta
    2011-11-20 03:12:21
    gaminau , patiko,bet sakyti super ,nerealu ir panašei negaliu neįprastas skonis bet sakyčiau skonis kasdienio pyrago,tai tik mano nuomone bet kas nemėgino šito pyrago tikrai siūlau pamėgint
  • Rita
    2012-02-18 11:18:41
    neįmanoma suprasti, kuriuos ingredientus dėti į tešlą, kuriuos į įdarą, spėlioti reikia pagal video :(
  • Erika
    2012-10-15 11:07:15
    Na as meginsiu si pyraga kepti, labai megstu moliugus galiu ir viena zalia valgyti. Dar simet spaudziau obuoliu sultys su morkom ir moliugu, tai labai skanu.
  • laura
    2012-11-01 07:14:59
    kaip tik dabar kepu si pyrga ir nesuprantu kas nepavyko,krepselis isejo geras bet tas visas ydaras skystas taytum buciau karstos uobolienes pripylus,nesuprantu ar ji turi atvesti ir tada suketes ar jis toks ir yra... iskart aciu uz atsakyma
  • Sandra
    2012-11-05 07:29:51
    Niekaip nesigauda krepselis... Jau kelinta karta bandau, bet vis krastai nuslysta idejus kepimui.. Ka darau ne taip?


Rašyti komentarą

Komentare turi būti mažiausiai 10 simbolių
Vardas:

mano pirkinių sąrašas mano pirkinių sąrašas (0 produktų)

Pavadinimas Kaina Kiekis Trinti
Viso: 0 Lt