Receptai

Šį receptą patalpino
IKI
Kiti šio šefo receptai

Mano nuomonė apie receptą

Mano įvertinimas*

Daržovių kebabai

10 Lt apie 0 h. 30 min.
Ingredientai Porcijų skaičius Perskaičiuoti
Baltojo vyno actas 1 stikl.
Cukinija 400 g
Alyvuogių aliejus 1 stikl.
Saldus itališkas actas 1 valg. šaukšt.
Druska 1 arbat. šaukštel.
Česnakai 1 skilt.
Juodieji pipirai 3 arbat. šaukštel.
Cukrus 1 arbat. šaukštel.
Druska arbat. šaukštel.
Vyšniniai pomidorai 200 g
Juodieji pipirai 1 arbat. šaukštel.
Baklažanas 400 g
Alyvuogių aliejus 1 stikl.
Pievagrybiai 280 g
Geltonoji paprika 2 vnt.
Raudonieji svogūnai 1 vnt.


Paruošimas
1 Maždaug 18 medinių iešmelių 30 minučių pamerkite į drugną vandenį.
2 Paruoškite marinatą: sumaišykite dubenyje visus ingredientus.
3 Dideliame dubenyje, skersai gabaliukais supjaustytą, cukiniją užpilkite 2 arbatiniais šaukšteliais aliejaus, 1/4 arbatinio šaukštelio druskos ir 3/4 arbatinio šaukštelio pipirų.
4 Tą patį atlikite su kitomis daržovėmis, bet priekosniuokite jas skirtinguose induose.
5 Suverkite pakaitomis ant iešmelių.
6 Paruoškite kepimo groteles ir kepkite daržoves 6-10 minučių (keletą kartų apverskite).
7 Patiekite nuimtas nuo iešmelių arba kartu su jais. Apšlakstykite trupučiu paruošto padažo, o likusį patiekite šalia.
 

KOMENTARAI (0)



Rašyti komentarą

Komentare turi būti mažiausiai 10 simbolių
Vardas:

mano pirkinių sąrašas mano pirkinių sąrašas (0 produktų)

Pavadinimas Kaina Kiekis Trinti
Viso: 0 Lt