Receptai

Mano nuomonė apie receptą

Mano įvertinimas*

GRYBAI SAVO SULTYSE

10 Lt apie 0 h. 00 min.
Ingredientai Porcijų skaičius Perskaičiuoti
Grybai (geresni baravykai, raudongalviai, nors tinka įvairūs) 1 kg
Druska 1 valg. šaukšt.
Pipirai juodi ir kvapieji po 2 rutuliukai
Kmynai apie 1 valg. šaukšt.


Paruošimas
1 Grybus nuvalytus, neplautus, nevirtus pasverti 1 kg. Pasvėrus nuplauti švariai ir dėti į puodą.
2 Į puodą dėti apie 1 valg. šaukštą druskos, po kelis pipirų grūdelius ir apie 1 valg. šaukštą kmynų.
3 Puodą užvirti, atsiranda skysčio (iš druskos ir pačių grybų). Virti ant lėtos ugnies apie 1 valandą. Skystis sutirštėja, dedam į indelius(galima pakaitintus) ir uždarome metaliniais dangteliais. Iš 1 kg grybų išeina 2 indeliai po 0,5 ltr.
 

KOMENTARAI (0)



Rašyti komentarą

Komentare turi būti mažiausiai 10 simbolių
Vardas:

mano pirkinių sąrašas mano pirkinių sąrašas (0 produktų)

Pavadinimas Kaina Kiekis Trinti
Viso: 0 Lt