Receptai

Šį receptą patalpino
tonis
Kiti šio vartotojo receptai

Mano nuomonė apie receptą

Mano įvertinimas*

Idaryta lydeka

10 Lt apie 0 h. 00 min.
Ingredientai Porcijų skaičius Perskaičiuoti
Lydekos farsas g
Lydeka g
Svogūnas 1 vnt.
Morka 1 vnt.
Grietinėlė 200 g
Batonas 3 riek.
Prieskoniai pagal skonį
Kiaušinis 1 vnt.


Paruošimas
1 Pasigauname lydeka.Nuskutame nepazeisdami odos.
2 Ipjauname prie galvos ir atsargiai nulupame skura,kad galva liktu kartu su nulupta skura.
3 Lydekos mesa nuimame nuo kaulo ir sumalame mesmale.Kartu sumalame nulupta svoguna ir morka.
4 Batona pamerkiame grietineleje.
5 Lydekos farsa sumaisome su prieskoniais ir batonu.Imusame kiausini. Ipilame truputi vandens.Mase gerai ismaisom.
6 Gauta mase kemsame i nulupta skura. Kai prikemsame,uzsiunam ipjova prie galvos.
7 Dedame lydeka i skarda isklota folija. Lydeka subadome su adata.Taip apsaugome nu skuros iplysimu bekepant.Pilame truputi vandens.
8 Dedame i salta orkaite,nustatome 50 laipsniu 30 min. Toliau temperatura padidinam iki 100 laipsniu 30 min.Toliau temperatura didinam apie 180 laipsniu ir kepame kol graziai paskrus.Kepima pastoviai sekite,jei reikia palaistykite issiskyrusiu sultiniu. Skanaus.
 

KOMENTARAI (3)

  • smilgiukas
    2010-04-29 16:59:50
    tiesiog nuostabu...10 balu...
  • juratera
    2010-04-29 19:36:22
    oi graži lydekaitė...puikus receptas-10balų.
  • altea-zitulesta
    2010-04-29 21:34:32
    Puikumėlis,taip ir norisi ragauti...10balų už receptą.Iki šiol nesu bandžiusi,bet dabar prie progos gaminsiu šį skanėstą,nes žuvis visada man super:))))


Rašyti komentarą

Komentare turi būti mažiausiai 10 simbolių
Vardas:

mano pirkinių sąrašas mano pirkinių sąrašas (0 produktų)

Pavadinimas Kaina Kiekis Trinti
Viso: 0 Lt