Receptai

Šį receptą patalpino
tonis
Kiti šio vartotojo receptai

Mano nuomonė apie receptą

Mano įvertinimas*

Keptos kepeneles

10 Lt apie 0 h. 00 min.
Ingredientai Porcijų skaičius Perskaičiuoti
Veršienos kepenys 1 kg
Sviestas 2 valg. šaukšt.
Pienas 1 l
Česnakas 2 skilt.
Miltai g
Švieži pomidorai 2 vnt.
Citrina 1 vnt.
Druska,pipirai,zoleles g


Paruošimas
1 Kepeneles supjaustom postambiai ir uzpilame pienu.
2 Po valandos kepeneles iseme is pieno pasudome,papipiriname.Paliekame pusei valandos.
3 Po to apvoliojame miltuose ir apkepame is abieju pusiu kol graziai paskrus. Neperkepkite, nes bus perkietos.
4 Kitoje keptuveje ant istirpinto sviesto pakepiname keleta skilteliu cesnako.Tada i keptuve itarkuojame sviezius pomidorus.Pasudome,papipiriname, pabarstome zoleliu.Isspaudziame puse citrinos sulciu.Troskiname apie 5 min.
5 Ant leksteje sudeliotu keptu kepeneliu uzpilame padaza.Garnyrui naudojame ta ka labiausiai megstam. Skanaus.
 

KOMENTARAI (2)

  • juratera
    2010-05-10 20:20:47
    Mielas Toni, Jūs šaunuolis virtuvės žinovas,ir visi Jūsų receptai puikūs-10 balų...
  • tonis
    2010-05-10 20:25:09
    Dekui dekui :)


Rašyti komentarą

Komentare turi būti mažiausiai 10 simbolių
Vardas:

mano pirkinių sąrašas mano pirkinių sąrašas (0 produktų)

Pavadinimas Kaina Kiekis Trinti
Viso: 0 Lt