Receptai

Šį receptą patalpino
Justė R.
Kiti šio vartotojo receptai

Mano nuomonė apie receptą

Mano įvertinimas*

Švilpikai (šiuškės)

10 Lt apie 0 h. 45 min.
Ingredientai Porcijų skaičius Perskaičiuoti
Bulvės 5 vnt.
Varške 300 g
Kiaušiniai 2 vnt.
Miltai 10 valg. šaukšt.
Druska 1 žiups.


Paruošimas
1 Išvirkite bulves ir leiskite joms atvėsti, o tuomet sutrinkite. Gautą bulvių košę sumaišykite su varške.
2 Įmuškite kiaušinius, suberkite miltus, druską. Viską gerai ištrinkite.
3 Ant miltais pabarstyto stalo, paėmę gabalą tešlos, voliokite volelius. Tuomet juos suplokite ir supjaustykite kvadratėliais.
4 Kepimo skardą patepkite aliejumi ir sudėkite švilpikus. Vidutinio karštumo orkaitėje kepkite juos tol, kol gražiai paruduos.
5 Skaniausia su grybų padažu (grietinė+sviestas+grybai).
 

KOMENTARAI (0)



Rašyti komentarą

Komentare turi būti mažiausiai 10 simbolių
Vardas:

mano pirkinių sąrašas mano pirkinių sąrašas (0 produktų)

Pavadinimas Kaina Kiekis Trinti
Viso: 0 Lt