Receptai

Šį receptą patalpino
IKI
Kiti šio šefo receptai

Mano nuomonė apie receptą

Mano įvertinimas*

Marinuotos ant grotelių keptos krevetės su vasaros salotomis

20 Lt apie 0 h. 30 min.
Ingredientai Porcijų skaičius Perskaičiuoti
Karališkosios krevetės 24 vnt.
Morkos 1 vnt.
Agurkai 1 vnt.
Ryžių actas 1.5 valg. šaukšt.
Šparaginės pupelės 100 g
Sezamo sėklos 3 arbat. šaukštel.
Sezamo aliejus 1 arbat. šaukštel.
Vyšniniai pomidorai 250 g
Imbiero šaknis 3 cm
Kalendra (šviežia) 25 g
Česnakai 1 skilt.
Ryžių actas 1.5 valg. šaukšt.
Čili pipirai (raudoni) 1 vnt.
Citrinos sultys (šviežiai spaustos) 3 arbat. šaukštel.
Alyvuogių aliejus 2 arbat. šaukštel.
Sezamo aliejus 1 arbat. šaukštel.
Žuvies padažas 1.5 arbat. šaukštel.


Paruošimas
1 Krevetes išdarinėkite (uodegas palikite) ir po tris suverkite ant medinių iešmelių. Sudėkite į dubenį.
2 Sumaišykite actą, sezamo sėklas, sezamo aliejų, susmulkintą imbierą, česnaką ir čili. Supilkite marinatą ant krevečių, uždenkite ir 20 minučių laikykite šaldytuve.
3 Morkas ir agurkus nulupkite ir supjaustykite plonomis juostelėmis. Sudėkite į dubenį su šparaginėmis pupelėmis, pomidorais ir kalendromis. Sumaišykite.
4 Nedideliame indelyje sumaišykite actą, citrinos sultis, abu aliejus ir žuvies padažą. Gerai išplakite ir supilkite ant daržovių.
5 Įkaitinkite kepimo groteles ir kepkite krevetes 3 minutes iš kiekvienos pusės.
6 Patiekite su paruoštomis salotomis.
 

KOMENTARAI (0)



Rašyti komentarą

Komentare turi būti mažiausiai 10 simbolių
Vardas:

mano pirkinių sąrašas mano pirkinių sąrašas (0 produktų)

Pavadinimas Kaina Kiekis Trinti
Viso: 0 Lt