Receptai

Mano nuomonė apie receptą

Mano įvertinimas*

UŽTEPĖLĖS SU DUONELĖMIS

apie 0 h. 30 min.
Ingredientai Porcijų skaičius Perskaičiuoti
Riduto duonelės (su sezamo ir aguonų sėklomis) juostelėmis vnt.
Kiaušinis 1 vnt.
Fermentinis sūris (tarkuotas) 100 g
Majonezas 2 valg. šaukšt.
Česnakas (skiltelės) 2 vnt.
Krapai (smulkinti) pagal skonį
Morka (smulkiai sutarkuota) 1 vnt.
Česnakas (skiltelės) 2 vnt.
Fermentinis sūris (tarkuotas) 100 g
Majonezas 2 valg. šaukšt.


Paruošimas
1 Duonelių juosteles pjaustyti norimo ilgio gabaliukais.
2 Išvirti kiaušinį,smulkinti sieteliu. Fermentinį sūrį tarkuoti per smulkesnę tarkutę. Berti smulkintus krapus, maišyti. Česnaką spausti. Visus ingriedientus maišyti su majonezu.
3 Ant duonelių gabaliukų dėti paruoštą įdarą, puošti pjaustytu ridikėliu.
4 Kitas įdaras - morką (žalią) tarkuoti smulkia tarkute, česnaką spausti, sūrį tarkuoti smulkiau, maišyti su majonezu. Paruoštą įdarą dėti ant duonelių, puošti pjaustyta paprikos juostele. Tinka prie arbatos, kelionėje, iškyloje. Jei norima kietesnio pagrindo, ruošti prieš pat valgymą, skanaus:):):)))))
 

KOMENTARAI (3)

  • juratera
    2010-05-01 15:53:55
    greitas, gera užkandis...
  • kLo
    2010-05-16 11:27:14
    Super, reikės būtinai pasigaminti, mėgstu tokius užkandžius :)
  • jane
    2011-04-19 10:23:21
    labai greitai paruosiami ir skanu


Rašyti komentarą

Komentare turi būti mažiausiai 10 simbolių
Vardas: